Ceyhan Devlet Hastanesi Bekir Özer Anaokulu
MİTHAT PAŞA MAH. PRF.DR.KEMAL DAL SK. CEYHAN DEVLET HASTANESİ BEKİR ÖZER ANAOKULU BLOK NO 89 CEYHAN / ADANA

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

MİSYON

Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız. Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :YARIM GÜN VE TAM GÜN ÖĞLEDEN SONRA KULÜP EĞİTİMİ VERİLMEKTEDİR

YARIM GÜN VE TAM GÜN ÖĞLEDEN SONRA KULÜP EĞİTİMİ VERİLMEKTEDİR

BAŞLAMA 7:30 12:30 ÖĞLE ÇIKIŞ TAM GÜN 7:30 GİRİŞ ÇIKIŞ 16:30

KLİMA

Uydu İnternet (VSAT)

İlçeye uzaklığı 5 KM. İL´e uzaklığı 45 KM´dir.

CEYHAN DEVLET HASTANESİ ALANI İÇERİSİNDE

3 DERSLİK VE 60 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

Sportif Etkinlikler

Her okulda spor etkinlikleri yapılmaktadır. Spor etkinlikleri çocukların gelişimine ve gençlerin sosyalleşmesine katkı sağlar. Spor etkinlikleri özellikle öğrencilerin ilgi alanlarına göre belirlenmektedir. Okullarda en çok ilgi duyulan alanlarda spor faaliyetleri yapılmaktadır. Okullardaki yapılan spor etkinliklerine öğrenciler de ilgi alanlarına göre ilgi göstermekte ve katılım sağlamaktadır. Böylelikle sosyal faaliyetler olarak spor etkinliklerinin yapılması sağlığın ve gelişimin korunması ve sürmesi için çok önemlidir. Sosyal faaliyetler çok kıymetlidir.hareket oyun jimnastikince motor kaba motor becerilerini geliştirmek için faliyetler yapılmaktadır.

Bilimsel Etkinlikler

Açık Alan Eğitimi, Mekân Dışı Eğitim, Sınıf Dışı Eğitim, Bilimsel Süreç Becerileri çocukların gözlem yapma, sınıflama ve ölçme becerilerini geliştirmede sınıf içi etkinliklerden daha etkili olduğu görülürken, açık alan etkinliklerinin çocukların tahmin etme ve sonuç çıkarma becerilerini geliştirme amaçlanmıştır.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

OKULUMUZ YENİ AÇILMIŞ OLUP TAM GÜN FAALİYET VERMEKTEDİR.